Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/11/171911/awakecommunication.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Virtuell Workshop – Nå dina mål och må bra under tiden – Awake Communication

Virtuell Workshop – Nå dina mål och må bra under tiden

Hur många gånger har du satt upp mål du aldrig nått?

Det som händer för många är att det får en idé, satsar på förverkliga iden. Men når aldrig fram för det dyker upp för många utmaningar. Det ger upp och känner sig misslyckade.

Det finns de som är fantastiskt duktiga på att sätta mål och nå dem. Men de är inte så många. Det flesta av oss har svårt att komma förbi utmaningarna som dyker upp.

Om du tillhör den gruppen som tycker att det är svårt att sätta mål eller svårt att nå målen ska du veta att det inte är något fel med dig. Du har bara inte fått alla instruktioner du behöver.

I den här workshopen kommer du att få lära dig att utmaningarna är viktiga.

De ger dig information om hur du ska komma vidare.

Du kommer att lära dig hur du tolkar informationen och när du kan det behöver du aldrig mer ge upp. Du behöver inte längre kämpa hårt för att nå dina mål.

En proces som tar dig igenom dina utmaningar och vänder dem till möjligheter.

Du kommer att utvecklas under tiden, få en bättre självkänsla och bättre självförtroende. Och veta att du kan göra det om och om igen.