Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/11/171911/awakecommunication.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Utbildning – Awake Communication

Utbildning

Nå dina mål och må bra under tiden.

Det finns vissa personer som har lätt för att sätta mål och nå dem. Och gillar att det är så. De accepterar att försaka familj, sömn och hälsa för att uppnå sina mål. De är inte så många och det blir en krock när de är ledare för en grupp människor. ”Gör bara som mig, så lyckas du också.”

Nej det är inte så enkelt. De flesta av oss är inte lika fokuserade och målinriktade. De flesta av oss tänker på andra saker samtidigt som vi också längtar efter att nå våra mål. Men det räcker inte med att göra rätt saker, vi måste uppgradera oss också.

Det här ett gruppcoachingprogram som vänder sig till de andra. Till de som vill sluta misslyckas och lära sig vad som behövs för att nå sina mål och må bra under tiden.

Dina mål måste bygga på en längtan från dig. Något som är viktigt för dig. Annars kommer du ge upp på vägen.

Du måste ha en plan som hjälper dig att se att du håller dig på spåret. Det hjälper dig att veta om det du gör idag är rätt val eller inte.

Varje liten och stor utmaning är guidning inifrån dig själv som talar om vad du behöver uppgradera inom dig själv för att du ska lyckas nå målen.

Det som håller oss tillbaka är våra präglingar. De ser olika ut och är olika starka men alla har dem. Vi är präglade från våra föräldrar, vår kultur, våra vänner, vad vi såg på TV och så vidare.

Varje gång du blir rädd, orolig, tveksam eller får någon annan reaktion som ger dig en obehaglig känsla har du kommit i kotakt med en prägling. Det är dessa som behöver bytas ut för att du ska kunna nå dina mål. Om du inte gör det kan du jobba hur hårt som helst utan att nå fram.

Om du har ett mål som är viktigt för dig, en plan som du följer och ett sätt att uppgradera dina präglingar kommer du att nå dina mål.

Det är bättre att ta många små steg än några få stora. Och målen behöver inte heller vara stora och långt borta. Ta ett i taget, fira varje målgång.

Det är vad du får i det här programmet.

Under 90 dagar får du:

  • Ett samtal med mig varje vecka
  • Du får coaching, hjälp att uppgradera dina präglingar
  • Stöd från andra i gruppen
  • Lära dig rutiner som kommer att snabba på processen att nå dina mål. Du kommer få flera att välja på. Ta alla eller de som passar dig bäst
  • Komma in i vanan att använda FBM i vardagen.
  • Nå dina mål snabbare, vända utmaningar till möjligheter och må bra under tiden.

Start tisdag den 12 september.

Vill du veta om det här passar dig jut nu? Skicka ett mejl på evakarin.wallin (at) gmail.com