Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/11/171911/awakecommunication.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Blogg – Awake Communication

Introduktion.

Tanken i sig har ingen kraft. Det är känslan som har kraften. Visst kan du påverka dina känslor med hjälp av tankarna. Men att fånga tankarna i stunden och komma ihåg att förändra dem för att på påverka en oönskad känsla man har kräver stark motivation, hårt arbete och uthållighet. Det finns ett enklare sätt och det är vad jag presenterar i den här boken. Min åsikt är att det pratas alldeles för mycket om tankarna. Det kanske speglas av vår kultur som bygger på det intellektuella och många gånger föraktar känslor. En följd av det är att vi inte lär oss att förstå känslor. När det känns bra mår vi bra och när det känns dåligt mår vi dåligt. Men vad styr våra känslor? Finns det ett enklare sätt att påverka våra känslor? Vad ska vi göra med dem?

Det här är inte en bok med terapeutisk inriktning. Det jag förmedlar i den här boken är min erfarenhet från de år då jag själv inte visste vad jag skulle göra med mina tankar och känslor. Och vad jag har lärt mig om tankar och känslor. Hur vi kan använda dem för att navigera genom livet med ett helt annat mindset än innan. Ett mindset som hjälper dig att må bra även när det känns motigt. Som hjälper dig att veta att allt är lugnt även när det känns tungt.

Välkommen till en värld som gör personlig utveckling och att uppnå sina mål enkelt och roligt.