Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/11/171911/awakecommunication.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Nå Dina mål och mår bra under tiden – Awake Communication

Nå Dina mål och mår bra under tiden

Du har en idé och kanske en plan. Behöver du något mer? Ja det gör du. Det resultat du får av det du gör beror på vilka mönster du är präglad av.

Om du sällan är nöjd med dina resultat har du mönster och begränsande tankar om dig själv som behöver uppgraderas.

Du märker det och så sån känslor av att inte räcka till, vad gör jag för fel, tvivel på om du kan lyckas. Det kan också se det i ditt beteende. Du börjar följa din plan men glömmer bort den efter ett par veckor. Eller att du ändrar strategi för snabbt bara för att du inte får det resultat du ville ha en gång. Du kanske undviker att följa upp. Eller skjuter upp andra viktiga saker. Helt plötsligt blev det mycket viktigt att städa kontoret. Eller ännu värre så lägger du allt åt sidan och tittar på film på Netflix.

Om du istället kunde få stöd och hjälp från någon annan att hålla dig till planen och du dessutom fick hjälp att vända dina präglingar som saboterar för dig. Då skulle du kunna vända motgångar till framgång och hinder till möjligheter. Då växer ditt självförtroende och du kommer att säga att du är kapabel att nå dina mål utan att riskera att bli utbränd eller slita ut dig, utan du kan må bra under tiden.

Jag jobbade i många år med att hjälpa mina kunder med sälj och marknadsföring. Men trots att jag visste hur jag skulle göra kommer jag bara till en viss nivå. Det var som fan det fanns en osynlig gräns som jag inte kunde komma förbi. Ibland kändes det som om det var förutbestämt att jag inte skulle kunna komma längre.

Det ledde mig till att jobba med mitt inre. Mitt stora genombrott kom efter en veckolång kurs i Kalifornien. Kursen hette Masers of Manifestation och jag hade fått den som en bonus för något annat jag hade köpt. Och jag hade inte stora förväntningar på den. Men det jag lärde mig där förändrade mitt liv. Min osynliga gräns upplöstes.

Jag lärde mig vad som krävdes för att förändra situationer i mitt liv. Och det fungerade. Det här är många år sen nu och mycket har hänt sedan dess. Och jag har verkligen sett kraften av hur enkelt det är att förändra sin verklighet när man först börjar med att förändra sina präglingar. Då blir det man ska göra mycket enklare och man får ett helt annat resultat.

Efter det har jag utvecklat en egen metod som löser präglingar på ett väldigt enkelt och kraftfullt sätt. Jag kallar metoden Freedom Based Mindset för att den skapar frihet i sinnet. Och när du inte har jobbiga känslor och otrevliga tankar känner du dig glad, fri och det blir det för dig att göra det du ska. Oavsett om det handlar om att stå upp för dig själv och sätta gränser eller följa upp nya kontakter, sälja eller synas på en större arena.

Det jag vill bjuda in dig till är ett grupp coaching program som heter ” Nå dina mål och mår bra under tiden”. Det du får där är under tre månader hjälp att hålla dig till det din plan. Du får stöd och support från mig och andra i gruppen. Du får coaching och hjälp att förändra dina präglingar. Du får dessutom hjälp att uppgradera Dina präglingar så de matchar Dina mål. Då kommer det undermedvetna hjälpa dig med att putta dig i en ny riktning och hjälpa dig se nya möjligheter.

Vi har ett samtal varje vecka 12 samtal totalt.

Det finns inget nytt du ska sätta dig in i. Du är den som bestämmer vad du ska göra under den här tiden. Du kanske vill fokusera på din marknadsföringsplan. Du kanske vill lägga till att göra klart en kurs du köpt och påbörjat men inte gjort klart.

Däremot om du vill ha stöd och hjälp till exempel i marknadsföring så hjälper jag till.

Det här är till för dig som inte vill jobba själv. Det här för dig som verkligen tar dig själv och det du vill på allvar och har bestämt dig. Du kanske har kämpat mycket förut och är trött på det. Du vill lyfta dig till nästa nivå och ta dig själv på allvar då kan det här gruppcoaching-programmet vara ett bra val för dig.

Det du kommer att få är hjälp att hålla dig till din plan, hjälp att utveckla din plan om du vill. Jag erbjuder ett samtal via zoom en gång i veckan. Du får hjälp med att uppgradera dina präglingar. Du får samarbeta med en eller två andra i gruppen fan att minimera risken att du kommer av dig från din plan.

Det absolut största värdet med att delta är att du både får hjälp med att omprogrammera ditt undermedvetna och du kommer också att få lära dig själv hur man gör. En av de bonusar som du får är nämligen min kurs i tekniken Freedom Based Mindset.

Start den 24 oktober.

Bonus 1

Freedom Based Mindset

Det är fem filmer som guidar dig till hur man gör. Det ingår stöd och support tills du känner dig trygg med hur du använder tekniken. Du är välkommen in i en hemlig Facebook grupp med andra som redan gått kursen. Där finns det möjlighet att träna på andra personer för att du ska bli trygg med metoden. Men du kan och så kontakta mig direkt för att få hjälp och svar på frågor.

Den kursen säljs för 8000kr plus moms

Bonus 2

En privat session med mig

Där vi kan gå ännu djupare och förändra något som hindrar dig. Men du kan också fokusera på något annat område som tillexempel marknadsföring.

Värde 1500 kr plus moms

Bonus 3

Worskhop 90 dagars mål.

Du får övningar från en workshop som jag höll nyligen. Där får du hjälp att titta på dina värderingar och vad som är viktigt för dig. Varför du vill göra det gör som är nödvändigt att ha klart för sig för att orka hålla ut hela vägen. Och det kommer att få hjälp att göra plan för 90 dagar framåt. I den ingår dessutom en arbetsbok som du får skickad till dig.

Värde för workshop med bok åtta 950 kr plus moms.

Investeringen för gruppcoaching-programmet är 12 500kr plus moms.

Och om du betalar hela summan på en gång får du 2500 kr rabatt och betalar bara 10 000 kr för gruppcoaching-programmet, kursen i Freedom Based Mindset, och den virtuella workshopen plus en privat session med mig.

Är du fortfarande tveksam?

Om du är duktig på att hålla dig till planer och om du har lätt för nå dina mål, då behöver du nog inte det här. Men om du vet att du lätt blir distraherad, kommer av dig och tappar fokus. Om du vet att du håller dig själv tillbaka och låter dina rädslor och andra känslor ta överhanden ibland. Och du verkligen vill förändra det, då är det här ett program som kan hjälpa dig att förändra det.

Är du redo? Anmäl dig här.

Om du är nyfiken men vill veta mer om det här passar dig kan du boka in ett samtal med mig. Och då klickar du här.

För att sammanfatta:

  • 12 gruppcoaching-samtal med mig . En gång i veckan under tre månader
  • Medlem i en privat fb-grupp där du kan kommunicera med mig och de andra ai gruppen och få hjälp och stöd under tiden
  • En ”buddy”. Någon från gruppen som extra stöd för varandra.
  • Hjälp att bli av med sina präglingar, byta ut dem mot nya som hjälper dig att matcha dina mål. Instruera ditt undermedvetna sinne så att det jobbar för dig och inte emot dig.
  • Lära dig hur du gör det på egen hand. Ovärderligt.
  • Garanti på att du ha smitt stöd tills du har lärt dig tekniken.
  • Välkommen till en hemlig support-grupp enbart för de som gått kurs i FBM.
  • En virtuell workshop som guidar dig till att göra en aktivitetsplan för de kommande 90 dagarna
  • En privat session med mig.
  • Nå dina mål och må bra under tiden. Och faktiskt må bättre än när du startade. Alla präglingar som uppgraderats kommer ge dig en känsla av lugn, inre styrka och trygghet.

Anmäl dig nu direkt eller för att boka in ett samtal med mig.

PS.