Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/11/171911/awakecommunication.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Om Evakarin – Awake Communication

Om Evakarin

Jag har jobbat som egen företagare sedan 1998. Hälsa, alternativ medicin och personlig utveckling har varit temat genom alla år. En utmaning som jag delade med många andra som jobbar i den branschen var sälj och marknadsföring. Samtidigt som jag utbildade sig till coach insåg jag att jag även måste lära sig hur man skaffar kunder. Det ledde till att jag under många år hjälpte andra företagare att skaffa kunder. Men det var något som fattades. Det var ett enkelt verktyg som kunde hjälpa till med att förändra ens mindset.

Under några år jobbade jag för att ta fram ett verktyg som var enkelt att lära sig, enkelt att använda och som ger kraftfulla och bestående resultat. Jag kalla den för Freedom Based Mindset. Namnet kommer av att de tankar vi har i huvudet lugnar ner sig och man blir fri i sinnet. Fri att kunna tänka klarare, gladare och starkare inombords. Vilket i sin tur gör att det blir mycket enklare att ta de nödvändiga stegen mot sina mål och visioner.

Här kan du läsa om vad andra säger:

”Evakarin befriar tankemönster som fastnat i det undermedvetna likt felritade kartor. Hon får dig att hitta fram till målet på vägar du inte sett men som funnits där hela tiden. Hon lyfter bort rädslor och blockeringar som döljer vägarna så att du hittar fram – till dig själv.”
– Erika Dickmark

”Med Evakarins hjälp har jag fått ännu bättre redskap att fokusera på det som är viktigast med att sätta mål. Hennes program gav mig en process som skapar klarhet och inte minst få de resultat jag önskade. Evakarin är fenomenal på att få det komplexa att bli lätt. Hon är unik genom att kombinera kraften i medvetandet med enkla verktyg. Det finns ingen gräns för vad de här teknikerna kan hjälpa oss att skapa.”
– Kristina Lindgren, Mindful People

”Jag jobbar som artist och har stora mål med min sångkarriär och bestämde mig för att gräva djupare inom mig för att se varför jag inte hade nått mina mål och varför jag tvivlade på min yttersta prestation. Evakarin har förmågan att med stor empati och människokärlek ifrågasätta mitt förhållningssätt och mentala mönster och öppna upp mentala lås som blockerar prestationen och självbilden. Efter en telefon-session med henne blir ett problem som legat och gnagt upplöst och perspektivet ändrat.

Evakarin har en unik healing-förmåga som sträcker sig över tid och rum och hon kan uppnå fantastiska resultat.Jag har arbetat som artist i tjugo år men under hösten och parallellt med att Evakarin och jag har jobbat vidare med att rensa bort mentala fnurror har mina tvivel på mig själv börjat släppa sitt gastkramande grepp och jag känner att min medvetenhet vad gäller min talang och prestation har ökat. Det finns mer att rensa bort och varje dag kommer jag närmare den perfektion som jag faktiskt är utan mentala hinder i vägen. Jag rekommenderar varmt Evakarin för alla som har bestämt sig för att leva sitt liv fullt ut och som är beredda att möta förändringen.”
– Ellinor Asp, Artist

”Jag har ingen aning om vad det är du gör med mig och dessutom tror jag inte på det du gör men ändå når du på något underligt sätt fram till mig på ett sätt som jag inte fattar. Du har rensat ut mentalt skräp som har stört mitt självförtroende, du har fått mig att se mig som de flesta andra ser på mig och du har fått mig att dokumentera vad jag vill ha gjort samt hur jag ska göra det. Är just nu mentalt stark, fokuserad på uppgiften och 100 % redo att ta tag i min vision och genomföra min 1-årsplan för min nya verksamhet! Jag är glad och otroligt tacksam för att du har kommit in i mitt liv och ser fram till att ta upp mina samtal igen med dig samt kunna ge andra tips om hur de med din hjälp snabbare och tydligare kan förverkliga sina drömmar!”
– Anders Ramsell, konsult

”Evakarin har nu varit min coach och mitt stora stöd i ungefär ett halvår. Under den relativt sett korta tiden har jag lärt mig mer om mig själv och utvecklats som människa långt mer än vad jag gjort under ett antal år, genom samtal med flera terapeuter av olika slag. Evakarin har en förmåga att sätta ord på känslor som är helt unik. De gånger det känts jobbigt, ibland ångest, ibland kraftiga olustkänslor utan att jag kunnat förklara varför, har de jobbiga känslorna efter samtal med Evakarin varit som bortblåsta och jag har istället varit fylld av energi. Jag har under många år funderat på vad jag vill göra, försökt se en vision över hur jag vill ha mitt liv, men aldrig lyckats hitta den. Nu, med Evakarins hjälp, har det börjat klarna och jag kan skönja mitt drömliv i horisonten. Dessutom har jag redan fått vissa resultat på min väg mot mitt nya liv. Det finns ett mycket bra ord för att beskriva Evakarin – MAGISK!”
– Catharina Fridheim

”Under vintern 2015 har jag konsulterat Evakarin. Jag fick bland annat fick hjälp efter ett plötsligt dödsfall av min exman och jag fruktade för begravningen och ouppklarade ekonomiska handlingar där hans barn reagerade mot mig. Paniken och sorgen var stor och jag grät mycket, men efter behandlingen så föll inte tårarna så hysteriskt längre utan avmattades och jag kunde delta på begravningen mer kontrollerat och fasade inte heller för att träffa barnen. Kändes mirakulöst och befriande!

Så har jag också fokuserat mycket på mitt företagande och att våga lyckas och attrahera nya kunder och återförsäljare och tjäna 80.000 kr i månaden , en summa jag inte varit i närheten av nånsin! Jag känner mig mer lugn idag inför mina arbetsdagar och att ta nya kontakter och ser med spänning emot att lyckas och känna mig bekväm i att ha fler affärspartners och ha den inkomsten. Så nu väntar en spännande vår på många plan! TACK Evakarin!”
– Maria

”Jag har under ett antal veckor fått hjälp av Evakarin och jobbat med olika begränsande föreställningar.Hon har verkligen hjälpt mig att växa, genom att kunna fånga upp, sånt som jag trodde jag redan var klar med, men det fanns ytterligare lager som Evakarin var lyhörd för. Ett exempel som hindrat mig med mitt företag var att jag hade mycket sorg kring relationen till mina systrar. Jag ville ha deras förståelse och bekräftelse för mina tankar idéer som är annorlunda än deras. Något som förstås var dömt att misslyckas. Men den känslan är nu borta och jag kan acceptera, respektera och älska dom som dom är. Nu vågar jag stå upp mer för mig själv. Evakarin är väldigt rak, tydlig och intuitiv. Skönt att inte behöva grotta ner sig och veta vad allt beror på – det går att lösa upp ändå.”
– Monica Nordin

”Jag har fått hjälp av Evakarin vid ett flertal tillfällen. Bland annat har Evakarin gett mig kraft till att klara svåra situationer som jag hamnat i som i sin tur gjort att jag har kunnat förändra dessa situationer. Men det största Evakarin gjort för mig är något magiskt! Jag har så länge jag kan minnas haft en rädsla för mörker, en känsla som är svår att beskriva. Det var som om min hjärna fick för sig att luften tog slut i mörker. För 30 år sedan blev denna rädsla kraftigare och jag fick panik i många olika situationer i mörker, ni anar inte vad mycket mörker det finns när man är rädd för just mörker.

Jag löste det med lampor och förstående människor, men helt plötsligt så accelererade denna rädsla och blev panikångest på hög nivå, det behövde inte ens vara mörkt. Jag fick lugnande medicin och gick på KBT-behandlingar, det hjälpte till viss del men det fanns kvar. Evakarin erbjöd sig att hjälpa mig och jag tog chansen. Vid ett samtal så kändes det som om någonting bara försvann, en lättnad, mina tårar bara rann och jag sa, – men jag tror det försvann! Vad gjorde DU? Det är helt otroligt och fantastiskt, jag förstår i efterhand hur dåligt jag mått. Jag har dygnet runt varit på min vakt, inte sovit en hel natt på många år.

Det är två år sedan och sen dess är jag fri, jag kan göra vad jag vill även när det är mörkt och jag behöver inte vara på vakt.

Min man och hela min familj som har fått tända ljus, lampor och varit beredda att stå vid min sida om jag fått panik är så glada för min skull, och det är jag med! Tack Evakarin! Det finns inte ord för vad du gjort och vad det har betytt för mig.”
– Towa Borglund, säljare